EVENIMENTE BRASOV

EVENIMENTE BRASOV

luni, 28 ianuarie 2013

PREMIERA-Spectacolul "Marfa vie" cu Florin Busuioc la Brasov!

Centrul Cultural Reduta va invita miercuri,6 martie 2013,ora 19, la un spectacol extraordinar intitulat "Marfa vie",dupa A.P.Cehov.Dramatizarea este realizata de Nicolae Urs.Regia poarta semnatura lui Dragos Campan,iar scenografia ii apartine Mariei Dore.
Spectacolul marcheaza revenirea pe scena a actorului Florin Busuioc,dupa 15 ani,in care s-a dedicat televiziunii si filmului.Alaturi de el joaca in verva Ana Covalciuc si Tudor Smoleanu.
Este o montare incitanta,cu rasturnari spectaculoase de situatie si cu partituri tragic comice,pe care actorii le valorifica la maximum.
Dramatizarea lui Nicolae Urs face trimiteri la problematica cehoviana a cuplului,surprinzand alunecarile fragile de la casnicie la adulter si la singuratatea constientizata.
Nu ratati intalnirea cu Cehov si o echipa de artisti valorosi.Natura umana,in ipostazele surprinse de ei,dezvaluie profunzimi contradictorii.
Biletele pot fi achizitionate de la caseria salii de spectacol,Libraria St.Iosif si de la Xerox(vis-a-vis de magazinul Star).
Pret bilet:50 lei.
Mai multe detali despre eveniment la nr de tel:0752.791.902.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu